LiveTools är ett koncept som erbjuder en komplett meny av lösningar för produktion, teknik och genomförande av Möten & Events.

Vi är producenter och tekniker med en en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med det som inte syns: Att få ett möte/event att fungera tekniskt. Du har säkert egna erfarenheter av när det varit precis tvärt om och ingenting blev som man tänkt sig. Oavsett plats, mat, dryck eller underhållning, blir inte ett möte/event en succé om tekniken strular. 

Vi utgår från publikens upplevelse, där allt som syns på skärmar och allt som låter i högtalare påverkar bilden av ditt varumärke. 

Vi har tagit fram ett antal paketlösningar som hjälper till att få ditt möte/event att bli lika snyggt producerat som Eurovision eller Oscarsgalan. Men för en bråkdel av kostnaden. 

Vi är de frilansare som de stora teknikfirmorna och de hippa eventbyråerna hyr in för att få hjälp med just vår specifika kompetens. En kompetens som är avgörande för att mötet/eventet ska bli den succé du och dina kollegor förväntar sig. 

Vi kan hjälpa dig och ditt event med:

  • Koordinering och beställning av den teknik som krävs.  Vi gör en bedömning av behovet och ser till att du får den bästa tekniken till det bästa priset.
  • Produktion av material till bildskärmar. Eventets egna vinjett, prisutdelningsgrafik, presentationsbilder. Allt för att höja känslan och upplevelsen av det unika.
  • Framtagning av rätt typ av musik-material. Du vill inte ha samma CD som hotellet eller konferensanläggningen haft i flera år. Du vill ha något som passar ditt varumärke och tillfället. I vårt företag finns musikproducenter och DJ:s som har känslan att skapa rätt stämning för alla typer av möten/events.
  • Ritningar, CAD-skisser, plottar av mer avancerade byggnationer.

Maila oss för mer information på info@livebrand.se